Met ingang van juli 2017 is er één register voor alle apothekersassistenten. De gesprekken die het bestuur van KAOF (kwaliteitsregister voor apothekersassistenten openbare farmacie) heeft gevoerd met het KAA (kwaliteitsregister voor apothekersassistenten) hebben geleid tot het samengaan van het kwaliteitsregister KAOF met het Kwaliteitsregister voor Apothekersassistenten.

Alle apothekersassistenten kunnen zich in het vervolg ongeacht waar ze werkzaam zijn (openbare farmacie, ziekenhuizen, poliklinieken, apotheekhoudende huisartspraktijken, etc.) - na het samengaan van de registers in juli 2017 - in één gezamenlijk kwaliteitsregister inschrijven: het Kwaliteitsregister Apothekersassistenten.

Er is dan sprake van één registratieregeling. Hierdoor is er geen overschrijving meer nodig als je wisselt van werkplek. Alle huidige geregistreerde apothekersassistenten, van zowel KAOF als KAA, komen automatisch in het Kwaliteitsregister Apothekersassistenten en hoeven hiervoor geen actie te ondernemen. Bron: Kaof


Meld u hier aan en ontvang al het nieuws over de farmacie

Informatie per e-mail ontvangen?