04-07-2018

Even voorstellen.


Dit ben ik!

Femke Bakker. Sinds 2000 een afgestudeerde apothekersassistente. Jarenlang heb ik gewerkt in de apotheek als bijbaantje naast mijn HBO-studie. Na deze bijbaan ben ik fulltime gaan werken in de apotheek. Zowel vast als via detachering. Ik vond het heerlijk om dag in, dag uit bezig te zijn in de apotheek. Mensen te adviseren en te informeren. Terwijl ik steeds meer leerde over medicatie, het vakgebied verder uit ging breiden met bijvoorbeeld het geneesmiddelendistributie systeem (ook wel baxteren genoemd) en kennis maakte met instellingsapotheken tijdens mijn werk. Iedere keer mocht ik op een nieuwe plek staan en nieuwe mensen te leren kennen. Het was inspirerend om nieuwe stukjes van Nederland ontdekken. 

Hier haalde ik echt mijn energie en voldoening uit. Tot die noodlottige dag in september. Ik liep naar de tandarts en keek op mijn telefoon in plaats van voor me te kijken en daar ging ik, hop, door mijn enkel heen. Na vele onderzoeken en maanden van re-integratie was er één ding duidelijk. Die enkel wordt nooit meer beter. Mijn wereld stortte even in. Dat betekent dus ook dat ik niet meer in de apotheek kan gaan werken en dat kan doen wat ik het liefste deed. Moeilijk om te accepteren.

Maar gelukkig kwam ik Ellen Kruize tegen op mijn pad. Nu ben ik dankbaar en blij dat ik als medewerker frontoffice voor Northeast Personeelsdiensten mag werken. Mijn taken binnen het team zijn vooral gericht op contact onderhouden met klanten en kandidaten. Dit gaat meestal om bedrijven zoals apotheken, huisartsenpraktijken en ziekenhuizen waar we apothekersassistenten, doktersassistenten en aanverwante professionals plaatsen. Ik heb veel contact met de medewerkers en kandidaten, werf en selecteer assistenten op de kwaliteiten die ze hebben. We hebben zeer veelzijdige opdrachten, zowel voor een vaste nieuwe baan en flexibele banen kan je met mij contact opnemen. Ik wil jullie steunen in de zoektocht naar een prettige en passende functie. Ik onderhoud contact met apothekers, huisartsen, HR-medewerkers, de afdeling P&O en/of teamleiders. Ik zorg voor een fijne en duidelijke communicatie tussen Northeast Personeelsdiensten en klanten.

Ik haal hier net zo veel voldoening uit als werken en detacheren in de apotheek. Het geeft me zo veel voldoening als het is gelukt om een gelukkige kandidaat en klant te zien. Een klant die weet dat hij/zij kan bouwen op een nieuwe medewerker of uitzendkracht van ons. Een uitzendkracht die blij is dat hij/zij aan het werk kan in een fijn, betrouwbaar team. Heb je zin om mij te spreken voor advies? Of wil je iets met me delen? Neem dan contact op met Northeast Personeelsdiensten en ik zal tijd voor je maken!

info@northeastpersoneelsdiensten.nl

 


Lees ook: 

Ben jij apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Wij helpen je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Informatie per e-mail ontvangen?