03-09-2018 Ellen Kruize 

Apothekersassistent en eigenaar Northeast Personeelsdiensten


Advies VZA om salarissen Cao Apotheken per 1-7-2018 vrijwillig te verhogen

12 / 06 / 2018

Salaris

Eind februari 2018 hebben de werkgevers VZA en ASKA een eindbod neergelegd bij de vakbonden. Na raadpleging van de achterbannen hebben de vakbonden het eindbod afgewezen.  

De werkgevers ‘zijn van mening dat de loonsverhoging in het eindbod recht doet aan de rol en verantwoordelijkheid als goede werkgever’ en adviseren haar leden daarom de lonen van de medewerkers die vallen onder de Cao Apotheken per 1 juli 2018 verhogen met 1,5%.

U bent als werkgever vrij om dit advies wel of niet op te volgen. Om die reden kunnen en zullen wij de adviessalarissen niet collectief invoeren. Onze softwareleverancier levert alleen nieuwe programmatuur als de CAO definitief is. Als een werkgever besluit om het advies van de VZA op te volgen, moeten wij daar een eigen, handmatige oplossing voor vinden.

Het liefst wachten wij op een nieuwe, definitieve CAO. Dan pas is zeker of de nu voorgestelde 1,5% ook de uiteindelijke salarisverhoging is of dat het toch anders wordt.  

Bron bericht vrijwillige salaris verhoging: benpbelastingadviseurs

Vacature aanmelden

Online inschrijven als werkzoekende

 


Lees ook: 

Ben jij apothekersassistent en heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of ben je op zoek naar een andere baan? Wij helpen je graag, wil je meer weten neem dan contact met ons op. Alle vacatures kun je hier vinden.

Informatie per e-mail ontvangen?