Wat vinden onze deelnemers van de trainingen:
"Wat een beleving de lean game, dit heeft me zeker veel inzichten opgeleverd om mee aan de slag te gaan in onze eigen apotheek"
"Je gaat het anders bekijken. Ik ben me nu meer bewust hoe ik mijn werk doe. Zo krijg je alle neuzen dezelfde kant op."

Competenties
Samenwerken
Effectief leidinggeven
Coaching
Missie, visie en lange termijn doel
Grenzen stellen
Organisatie
Management
Procesverbetering
Zelfreflectie

Onderdelen
Verspillingen in het proces (her)kennen
De basisprincipes van proces denken en -kijken
Gebruik maken van enkele lean tools zoals
Value Stream Map maken


Wat maakt het dat we te weinig tijd voor de klant hebben?
Wie heeft iedere dag zijn geplande werk af?
En hoe kan het dat we telkens in de waan van de dag vervallen?

Is dit Herkenbaar? Wat is lean eigenlijk?

Lean is een manier van werken, verbeteren, denken en zijn. Met de uitgangspunten:

Verspillingen, minimaliseren en de waarde voor de klant maximaliseren.

Hoe kan lean helpen niet telkens in de waan van de dag te vervallen? Welke mogelijkheden biedt lean? Als u deel neemt aan deze workshop, kunt u ervaren of het voor uw apotheek mogelijk is om sneller en slimmer te werken met een beter resultaat. Of uw klanten tevredener zullen zijn door meer aandacht èn of de juiste VOOCUZ er voor zorgt dat zaken afkomen. En of het werk leuker wordt. Voor u, uw collega’s en uw medewerkers.

Hoe gaan we te werk
Al spelend leren in de baas zijn tijd om ons werk beter te doorgronden? Wat moeten we daarmee? We hadden al jaren niet meer gespeeld. Door op een speelse manier kennis te maken met lean zijn we verslingerd geraakt aan werken volgens de lean principes. Welnu, hoe leer je verspillingen herkennen? Wat moet je doen om de doorlooptijd van het proces van een recept naar de patiënt te verkorten? Onze kracht ligt in het begeleiden van administratieve, ondersteunende en dienstverlenende processen.

Tijdens de begeleiding helpen wij u als apotheker en uw apothekersassistenten om anders naar uw organisatie te kijken. Medewerkers leren de basisprincipes van procesdenken en -kijken.Verspillingen in het proces (her)kennen. Communiceren met elkaar over het proces en hoe ze zelf een proces slimmer kunnen inrichten. Hou er serieus rekening mee dat uw medewerkers in beweging komen door onze aanpak! Wees daarop voorbereid! U kunt altijd contact met ons opnemen. Informatie over lean training ontvangen via de e-mail kan via onze nieuwsbrief door de klikken op deelnemen krijgt u een overzicht van de activiteiten tijdens de lean workshop klik hier.

De lean workshop om kennis te maken met de methodiek. 4 uur durende workshop voor apothekers en apothekersassistenten georganiseerd door Northeast. Accreditatie KNMP + SANA/KAOF toegekend 4 punten. €180,- per persoon

Wilt u continu verbeteren met uw apotheek neem dan contact op. Wij bieden ook een traject aan waarin u met het gehele team deel kunt nemen. Accreditatie KNMP + SANA/KAOF toegekend 12 punten.

Aanmelden cursus via de agenda klik hier

Northeast helpt graag om het werk leuker te maken!

 Wat vinden wij belangrijk:
•    Kwaliteit;
•    Geen hoge kosten;
•    Persoonlijke interesse in uw bedrijf of u als persoon;
•    Duidelijke afspraken;
•    Goede samenwerking.

Bij 16 of meer deelnemers kan de training door gaan.

Informatie per e-mail ontvangen?