Opeens het gevoel dat er geen veilige vertrouwde basis is? Medewerkers die niet respectvol met elkaar omgaan? In de apotheek staat de onderlinge samenwerking centraal. Hier valt of staat uw onderneming mee.

Via Northeast kunt u gebruik maken van een pakket voor teambuilding met een psycholoog die ter beschikking staat. Het start met een persoonlijk interview en daarop volgt een eventueel aantal groepsinterventies op. Om alles op tafel te krijgen adviseren wij een persoonlijke interview met de medewerkers. Zo hebben uw medewerkers ook het gevoel dat u persoonlijke aandacht geeft aan de situatie. In de groepsinterventies staat het team en de omgang met elkaar centraal. Wij willen u en uw medewerkers de handvaten bieden om in de toekomst zelf sterk te staan. Met behulp van een plan van aanpak en het uitvoeren en evalueren hiervan kunt u samen met uw team grip houden op de situatie en heeft u een beeld van wat er speelt.

Uiteraard volgt er een terugkommiddag om zo precies te kunnen zien hoever u gekomen bent en welke resultaten er zijn geboekt.

Natuurlijk zal aan de hand van de aanvraag en intake een persoonlijk programma worden opgesteld. Wilt u meer weten neem dan contact op.

Informatie per e-mail ontvangen?