Gesloopt thuiskomen, weten dat je dingen bent vergeten, het gevoel hebben geen service te kunnen bieden. Apothekersassistenten ervaren een hoge werkdruk. Dat blijkt uit onderzoek van de Stichting Bedrijfsfonds Apotheken (SBA). Wat doe je eraan en hoe voorkom je dat jij of je collega ‘omvalt’?

Via Northeast Personeelsdiensten geven wij tips en training om de werkdruk te verlagen. Continu moet uw organisatie inspelen op de veranderingen in de zorg en de vraag en het aanbod. U kunt samen met uw team zorgen dat uw organisatie zich gemakkelijk aanpast aan de nieuwe omstandigheden. Door samen te werken en te verbeteren. Wij bieden een programma aan via ervaren trainers om de beleving van de werkdruk te laten veranderen.

Verandermanagement door het toepassen van de lean methode om met tools grip te krijgen op de situatie en te processen sneller af te handelen met het hele team. Het volgen van een communicatie training waarmee de onderlinge samenwerking op meerdere vlakken wordt verbeterd. Uw medewerkers denken graag met u mee! Leer samen sterk te staan en te bouwen aan de toekomst. Voor meer informatie over de trainingen kunt u contact opnemen.

Via onze nieuwsbrief kunt u gratis tips ontvangen over de lean methode of communicatie.

Wij geven gratis tips, klik op deze link

 

Informatie per e-mail ontvangen?