Voorheen waren uitzendkrachten altijd lager en middelbaar geschoolde krachten. Die tijd is voorbij; als u wilt, kunt u ook hoger opgeleiden op uitzendbasis inhuren.

Het grootste voordeel van de uitzendkracht is dat u op geen enkele manier aan hem vast zit. Wordt hij/zij ziek? Dan heeft u binnen een mum van tijd een vervanger. Zit de klus erop? Dan stuurt u hem/haar nog dezelfde dag naar huis en bent u van alle verplichtingen verlost. Die flexibele arbeidsverhouding is in financieel opzicht uiterst prettig, maar heeft ook een nadeel: er is minder onderlinge betrokkenheid.


In feite is detachering een vorm van uitzenden, maar dan wel met van te voren vastgelegde werkuren en einddatum. Jullie zitten dus meer aan elkaar vast. Dat geeft veel rust, maar er is nóg een voordeel: de ‘werknemer’ zal meer betrokkenheid tonen. Hij brengt bovendien frisse ideeën in waar uw vaste personeel in de apotheek misschien niet zo gauw aan denkt. Op die manier kan je bedrijf zich blijven vernieuwen.

Bij uitzenden/detacheren en payrolling: U heeft geen (financiële) risico’s door iemand in dienst te nemen. Via Northeast kunt u flexibel professioneel personeel inzetten om op de juiste momenten uw bedrijf de benodigde extra capaciteit te geven. De juiste salariëring, loonadministratie en werknemersverzekeringen worden door Northeast verzorgd.

Wij plaatsen kosteloos een vacature op onze website en meer dan 10 andere kanalen. Wij bereiken dagelijks meer dan 20.000 apothekersassistenten. Wij zullen de reacties die zowel via de e-mail als telefonisch binnen komen op de vacature voor u screenen en afhandelen. Tevens hebben wij een uitgebreid bestand met potentiële kandidaten. Na onze voorselectie op basis van uw wensen zullen wij een kennismakingsgesprek voor u inplannen op het door u gewenste moment.
 
Een aantal van de mogelijkheden:
·       De medewerker bouwt reserveringen op via Northeast
·       De medewerker bouwt pensioen op via Northeast
·       De medewerker bij u op de werkvloer is verzekerd via Northeast
·       Bij ziekte en verlof worden de medewerkers doorbetaald via Northeast.
·       U heeft bij uitzenden de mogelijkheid om op elk gewenst moment de medewerker over te nemen via werving en selectie.

 

Informatie per e-mail ontvangen?