Vervolgacties

Wat leuk dat je ons gevonden hebt!

Wij zijn continu in contact met verschillende werkgevers en zorgen ervoor dat er snel een personeelstekort opgevangen kan worden. We moeten dus erg snel kandidaten aanleveren en daarom is het fijn als we op de hoogte zijn van jouw beschikbaarheid.

Het voordeel van ons uitzendbureau is, dat je kennis kunt maken met een andere werkgevers. In veel gevallen mag je langer bij de opdrachtgever blijven dat in eerste instantie is aangegeven. We hebben al een aantal apothekersassistenten geholpen aan een langer dienstverband en zelf enkele aan een vaste baan via werving en selectie. Als je uitgezonden/gedetacheerd wordt ben je goed verzekerd, ontvang je reiskostenvergoeding, je salaris is gelijk en je bouwt na 6 weken pensioen op. Dit zijn allemaal zaken waar je als werknemer op moet letten.

Wij zetten je op de lijst beschikbare kandidaten na het ontvangen van je cv. Laat ons weten wat je precies zoekt (uren, wat voor apotheek, welk AIS je kent, hoeveel km je wil reizen). Schrijf je altijd in voor de nieuwsbrief voor werkzoekenden dan krijg je elke nieuwe vacature in de e-mailbox. Blijf ons op de hoogte houden van alle wijzigingen in je situatie zo kunnen we je het beste helpen. Is er iets gewijzigd in je cv stuur dan een nieuwe versie!

 

Klik hier om in te schrijven:

 

Informatie per e-mail ontvangen?