Bedankt voor uw interesse in het uitzendbureau van Northeast Personeelsdiensten. We kunnen u meer informatie versturen per e-mail. Zodat we u op de hoogte brengen van hoe ons uitzendbureau precies werkt. Dit is een beknopt overzicht.

Vacature aanleveren via de e-mail wat hebben wij nodig:

  • Functiebeschrijving;
  • Periode & aantal uren uren;
  • Soort aanstelling (vast, tijdelijk etc.)
  • Speciale wensen of omstandigheden
  • Bedrijfsnaam + Kvk
  • Contactpersoon
  • Adres, plaats en telefoonnummer

Wij werven voornamelijk apothekersassistenten maar hebben ook veel ervaring met de aanverwante beroepen zoals o.a. doktersassistenten, praktijkondersteuners en medisch secretaresses.


Wij werven voornamelijk apothekersassistenten maar hebben ook veel ervaring met de aanverwante beroepen zoals o.a. doktersassistenten, praktijkondersteuners en medisch secretaresses.

Vaste of flexibele medewerker

Voor een vaste nieuwe medewerker (werving en selectie) of een flexibele medewerker (uitzenden/detacheren) die u in kunt zetten bij ziekte, lang verlof of tijdelijke extra hoge werkdruk kunt u ons inschakelen.

Uitzenden/Detacheren en Payrolling

U heeft geen (financiële) risico’s door iemand in dienst te nemen. Via Northeast kunt u flexibel professioneel personeel inzetten om op de juiste momenten uw bedrijf de benodigde extra capaciteit te geven. De juiste salariëring, loonadministratie en werknemersverzekeringen worden door Northeast verzorgd.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij plaatsen kosteloos een vacature op onze website en meer dan 10 andere kanalen. Wij bereiken dagelijks meer dan 20.000 apothekersassistenten. Wij zullen de reacties die zowel via de e-mail als telefonisch binnen komen op de vacature voor u screenen en afhandelen. Tevens hebben wij een uitgebreid bestand met potentiële kandidaten. Na onze voorselectie op basis van uw wensen zullen wij een kennismakingsgesprek voor u inplannen op het door u gewenste moment. Mocht u interesse hebben in de kandidaten die we aan u voorstellen in een uitgebreide offerte met ons tarief, dan kunt u deze via ons uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
 
Een aantal van de mogelijkheden:
·       De medewerker bouwt reserveringen op via Northeast
·       De medewerker bouwt pensioen op via Northeast
·       De medewerker bij u op de werkvloer is verzekerd via Northeast
·       Bij ziekte en verlof worden de medewerker doorbetaald via Northeast.
·       U heeft bij uitzenden de mogelijkheid om op elk gewenst moment de medewerker over te nemen via werving en selectie.

Wij zijn u graag van dienst! Wanneer u naar aanleiding van deze informatie vragen hebt, e-mail of bel gerust.

Informatie per e-mail ontvangen?