Voor werknemers hebben wij alles goed geregeld. We helpen jullie graag met de zoektocht naar een nieuwe baan en geven gratis advies.

Ben jij op zoek naar baan in de apotheek? Wij kunnen jou helpen! 

 Via ons uitzendbureau kunnen wij werkgevers helpen aan medewerkers voor korte en langere periode. Dit is dus per opdracht verschillend. Wij zijn continu in contact met verschillende werkgevers en zorgen ervoor dat er snel een personeelstekort opgevangen kan worden. We moeten soms erg snel kandidaten aanleveren en daarom is het fijn als we op de hoogte zijn van jouw beschikbaarheid.

Het voordeel van ons uitzendbureau is, dat je kennis kunt maken met een andere werkgevers. In veel gevallen mag je langer bij de opdrachtgever blijven dat in eerste instantie is aangegeven. We hebben al een aantal apothekersassistenten geholpen aan een langer dienstverband en zelfs enkele aan een vaste baan via werving en selectie. Als je uitgezonden/gedetacheerd wordt ben je goed verzekerd, ontvang je reiskostenvergoeding, je salaris is gelijk en je bouwt na 6 weken pensioen op. Je bouwt vakantie op en wij willen ervoor zorgen dat je up to dat blijft met het vak. We bieden daarom verschillende vormen van nascholing aan. Dit zijn allemaal zaken waar je als werknemer op moet letten. Wil je meer weten over wat de verschillen zijn tussen uitzenden/detacheren en werving en selectie dan kun je dat op onze website vinden of neem contact op.

Wil je meer weten over het inschrijven, vacatures of tips bij het solliciteren schrijf je dan in voor nieuws voor werkzoekenden via onze nieuwsbrief.

Laat ons weten dat je beschikbaar bent! Wij sturen je onze nieuwste vacatures. Heb je naar aanleiding van deze tekst vragen? Wij staan graag voor je klaar via de e-mail of Whatsapp.

 

Informatie per e-mail ontvangen?